en
Nyitó Rólunk Oktatás, képzések Szolgáltatásaink Regisztráció Események Letöltések Webshop Kapcsolat

Rólunk

A Magyar Nemzeti Drón Szövetség (MNDSZ) a magyarországi Drón-használathoz kapcsolódó, a Drón technológiát felhasználó vállalkozások, szolgáltatók, szervezetek, továbbá a kapcsolódó Drón-ipar, Drón-kereskedelem, valamint a Drónpilóta képzéseket végző vállalkozások és oktatási intézmények társadalmi úton szervezett, önálló szakmai érdek-képviseleti szervezete.

Elsődleges célunk a Drón felhasználók részére válaszokat adni a minél biztonságosabb Drón repüléssel, Drón reptetéssel összefüggő kérdésekre.

A Drón-technológiában rejlő lehetőségeket feltárva magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítani.

Jelentős szerepet tölt be a Drónokkal kapcsolatos tájékoztató kampányok, szabadidős programok, képzések szervezése, a tagszervezetek igényeinek és elvárásaink kiszolgálása mellett.

Magas színvonalú munkánkat a tagszervezeteinkből és tagjaink szakembereiből alakított divíziók segítik.

A Drón szolgáltatás jelentősebb szakterületeit érintő etikai és biztonságtechnikai ajánlásokat ill. tanulmányokat, ezen szakmai munkára alapozzuk. Az ágazat érdekképviseletét is eme szakmaiságra építve végezzük, együttműködve a Drón ágazatban érintett érdekvédelmi szervezetekkel, hatóságokkal, szaktárcákkal.

Jelentős szerepet vállalunk az újabb generációk felkészítésében. Drónpilóták képzésének támogatásával, szakembereink a gyakorlati oktatásokon való részvételükkel, az ott szerzett tapasztalataikkal, a folyamatosan bővülő elméleti és gyakorlati szakirodalomhoz járulnak hozzá.