en
Nyitó Rólunk Oktatás, képzések Szolgáltatásaink Regisztráció Események Letöltések Webshop Kapcsolat

Tagok és alapítók

Szövetségünk megfelelő szakmai tudással és hozzáértéssel rendelkezik

 

 

 

 

Magyar Nemzeti Drónszövetség

Székhely: 1064. Budapest, Podmaniczky u. 57. II.em.14

 

 

MNDSZ tagok és alapítók:

 

Bárány Zoltán:

ügyvezető elnök

doktorandusz hallgató, SZIE

 

A Parrot drónok piacra kerülésével (CEBIT Hannover, 2006 március) a magyarországi értékesítési és szervízpont kialakítása. Folyamatos konferenciák és kiállítások, valamint képzések biztosítják a legmagasabb szintű szakmai ismereteket.

A 2016-ban alakult Magyar Nemzeti Drónszövetség alapító tagja, alelnöke, 2019.január 1-től ügyvezető elnöke. 2016-tól FM dróntörvényjavaslat tanácsadó, HungaroControl drónos alkalmazás javaslatevő.  A 2017-es évtől DJI disztribútor, az MNDSZ drónpilóta képzéseinek szervezője. 

2018-tól a Szent István Egyetem doktorandusz hallgatója, kutatási területe a drónok és szenzorok alkalmazása a precíziós kertészeti termesztés kutatásában – fejlesztésében. A Szent István Egyetemmel kollaborációban megrendezett drónpilóta képzések fő szervezője és koordinátora, továbbá az oktatási anyag összeállítója.

2019-től az MNDSZ által tartott drónpilóta képzések fő szervezője és koordinátora. A képzések a drónok precíziós mezőgazdaságban betöltött szerepére, valamint a képfeldolgozásra és utómunkákra helyezi a hangsúlyt. Mezőgazdasággal és biológiai növényvédelemmel foglalkozó cégek képzése.

 A 2019-es évtől a drónok a mezőgazdaságban egyetemi kurzus felkért oktatója.

Mezőgazdasági területek monitorozása, drónok térképezése, elemzés, 3D-s modellezés. 

 

 

 

 

 

Ferenczi Csaba:

alapító elnök

 

A 2016-ban alakult Magyar Nemzeti Drónszövetség alapító tagja, elnöke. 

A Nuova Energia Környezetvédelmi és Energiahatékonysági Korlátolt Felelősségű Társaság alapítója, tulajdonosa, ügyvezetője.

A Kft. víz-illetve energiatakarékos innovatív eszközök intézményi és lakossági integrálásával foglalkozik. 

 

dr. Nagy Péter Zalán: 

titkár

Külügyi és médiakapcsolatokért felelős (volt külügyminisztériumi háttérintézmény felsővezető)

 

 

Tóth Veronika Zsófia

szakmai tanácsadó

 

2017-től a Szent István Egyetem doktorandusz hallgatója, kutatási területe az édesvizek algapopulációjának drónos és műholdas vizsgálata. 2018-tól az MNDSZ szakmai tanácsadója.

 A Szent István Egyetemen 2018-tól megrendezésre kerülő drónpilóta képzések oktatója, az oktatási anyag összeállításában való részvétel.

2018-tól a Balaton rendszeres monitorozása drónokkal, algamennyiség meghatározására alkalmas módszer fejlesztése.

Mezőgazdasági területek monitorozása, drónok térképezése, elemzés, 3D-s modellezés. 

Az MNDSZ 2019-től megrendezésre kerülő drónpilóta képzéseinek oktatója. A képzések a drónok precíziós mezőgazdaságban betöltött szerepére, valamint a képfeldolgozásra és utómunkákra helyezi a hangsúlyt mezőgazdasággal és biológiai növényvédelemmel foglalkozó cégek számára.