en
Nyitó Rólunk Oktatás, képzések Szolgáltatásaink Regisztráció Események Letöltések Webshop Kapcsolat

Repülésbiztonsági felhívás!

A Magyar Honvédség a Honvédelem napja alkalmából több napos rendezvényt tart a Budaörsi reptéren 2019. május 15-19.-ig. A repülés biztonsága érdekében kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztató anyagot!

"Tisztelt Repülésbarátok, Pilótatársak, Drón Üzemeltetők!

A Magyar Honvédség 2019. május 17-18-19-én a Honvédelem Napja alkalmából nagyszabású haditechnikai bemutatót, azt megelőzően május 15-16-án, helyszíni repüléssel, begyakorlást tervez a budaörsi repülőtéren. A rendezvény repülő programja során a Honvédség szinte valamennyi, jelenleg szolgálatban álló légijárműve bemutatkozik.

A rendezvény kijelölt légtereiben alacsony magasságon, nagy sebességgel, esetenként alacsony láthatóságú légijárművek intenzív manőverezése várható, amelynek hatásai rendkívül veszélyesek lehetnek az Önök által irányított repülőeszköz biztonságára.

Ezért kérjük Önöket, hogy Budaörs körzetében, május 15. és 19. között, repüléseik tervezése és végrehajtása során fokozott figyelemmel járjanak el. Felszállás előtt minden esetben kérjenek tájékoztatást a repülés tájékoztató szolgálatoktól.

Repüléseink biztonsága közös ügyünk, vigyázzunk egymásra a levegőben!"

Felmerülő kérdések esetén ezen a nyiri.sandor.75@gmail.com  e-mail címen, vagy a +36302489109 telefonszámon tudnak érdeklődni.

MH Civil-Katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ